Victoria doctorului. GALERIE FOTO!

U Mobitelco Cluj Napoca BC Timisoara

BC Timisoara a castigat meciul  cu Campioana en-titre datorita si doctorului echipei Silviu. La scorul  72-69 pentru Leii din banat cu 2 minute inainte de finalul meciului, Bogdan Popescu este eliminat pentru  cumul de 5 faulturi personale, cum pe teren in acel moment se aflau Zlatko Jovanovic, Branko Ciuc, Dominique Archie, Bogdan Popescu, Ivan Siriscevic, tehnicianul lui BC Timişoara trebuia sa introduca un jucator Roman pe teren (D. Andrei, A Mihuti, G. toth, L. Filip, I. Dodoc).

Din cauza presiuni rezultatului si meciului in sine Predrag Badnjarevic la ridicat de pe banca pe pivotul Sime Spralja, pentru al inlocui pe B. Popescu. Silviu doctorul echipei a observat ca trebuie sa intre un jucator Roman pe teren ca altfel BC Timisoara pierdea meciul la masa verde cu 20-o, cum a patit si Gaz Metan Medias sezonul acesta in confruntarea cu Asesoft Ploiesti.
Timisoreni  castiga meciul cu echipa Campioana doar la un singur punct 72-71  (18-15; 20-22; 21-19; 13-15). Sa nu uitam ca publicul banatean a fost al 6 lea jucator in disputa cu ardeleni, sala C. Jude fiind neincapatoare azi. BC Timisoara își consolidează postul de lider si dupa acest joc.

BC Timişoara

Bogdan Popescu – 24 puncte,
Sime Spralja – 16 puncte,
Dominique Archie – 11 puncte,
Zlatko Jovanovic – 12 puncte,
Branko Cuic – 5 puncte,
Dragoş Andrei – 3 puncte
Ivan Siriscevic – 1 punct,

”U” Mobitelco Cluj Napoca
Kyndall Dykes – 22 puncte,
Zoran Krstanovic – 16 puncte,
Vladimir Mijovic – 14 puncte,
Jerome LaGrange – 6 puncte,
David Lawrence – 4 puncte,
Alex Pop – 5 puncte,
Mihai Paul – 4 puncte.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO:

yim Victoria doctorului. GALERIE FOTO!gmail Victoria doctorului. GALERIE FOTO!bookmark Victoria doctorului. GALERIE FOTO!delicious Victoria doctorului. GALERIE FOTO!digg Victoria doctorului. GALERIE FOTO!myspace Victoria doctorului. GALERIE FOTO!share save 120 16 Victoria doctorului. GALERIE FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National