Victorie de moral pentru Alb-Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!

DSCN3125_600x600_100KB

Fara victorie de trei etape elevii  lui Nedeljko Vuckovic, au invins pe teren propiu cu scorul de 33-30 (17-16) formatia Dinamo Calarasi  . Timisorenii au intrat mai decisi pe teren conducand  cu 2 -0 dupa 2 minute de joc, insa Dinamovistii au revenit si pana la pauza s-a mers cap la cap, la cabine intrandu-se doar cu un gol diferenta in favoarea banatenilor 17-16. Repriza a doua  a fost mai disputata, timisorenii conducand la un momendat si cu cinci goluri,  in minutul 40.  Repriza a doua a adus si un moment mai putin intalnit la un meci de Handbal in liga nationala, unu dintre oficiali echipei din Calarasi,  Ovidiu Semen a scos cablurile tabelei de marcaj din functiune, pentru ca oficialii de la masa nu au oprit cronometrul si timpul trecea in favoarea echipei gazda.

Datorita victoriei la trei goluri diferenta Politehnica a facut rocada in clasamentul ligi Nationale chiar cu echipa  din Calarasi, datorita golaverajului, astfel timisorenii sarbatoresc Pastele pe locul 8 principalul obiectiv fiind insa clasarea pe locul 6, pentru a evita HCM Costanta in cupa Romaniei.
Etapa viitoare este programata in luna aprilie pe data de 22.  Politehnica se va deplasa in Moldova  pentru a da piept cu Bucovina Suceava.
Marcatorii acestui meci au fost:
 Politehnica Timisoara:
 -Ioan Stan 7 goluri
 -Mihai timofte 6 goluri
 -Dragan Mrakic 6 goluri
 Dinamo Calarasi
- Mihai Cojocea 9 goluri
-Marius Vasile 6 goluri
SORIN NEAMTU
GALERIE FOTO:
yim Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!gmail Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!bookmark Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!delicious Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!digg Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!myspace Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!share save 120 16 Victorie de moral pentru Alb Violeti inainte de Sarbatorile de Pasti. FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National