Liga 5. Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!

Picture 043_600x600_100KB

 Pe langa faputul ca s-au marcat foarte multe goluri, judetul a  avut si multe rezultate surpriza. Ciacova a terminat la egalitate 2-2 dupa ce a fost condusa cu 1-2 de echipa de pe locul trei Solventul Timisoara, Utvin (lanterna rosie ) a invins surprinzator Sanmihaiul Roman cu 6-1. Echipa din Belint s-a incurcat pe terenul din giroc  terminand la egalitate scor 1-1, bazosul putea profita de egalul celor de la Belint, dar au terminat la egalitate scor 0-0 pe terenul celor de la Ictar-Budint. 

La Surpriza inceputului de Retur putem trece si meciul dintre Carpinis si Muresul Igris, un meci frumos , spectaculos, cu rasturnari de scor, eliminari, si mult spectacol. Prima Repriza echipele sau tatonat, gazdele deschizand scorul  dintr-o lovitura fixa, avantajul gazdelor durand doar cinci minute, echipa de pe malul Muresului egaland prin jucatorul Sorin Mihoc. La pauza s-a intrat la egalitate 1-1. Repriza a doua  a inceput cum nu se putea mai bine pentru gazde datorita eliminarii jucatorului de la oaspeti Rosu Andrei, dupa ce a protestat asupra unei decizi luate de catre arbitru. La cateva minute dupa eliminarea primita de catre Muresul Igris , gazdele au preluat conducerea dupa un contraatac. Cand toata lumea se astepta la un final de meci linistit cu o victorie a celor din Carpinis, Domnul Rosu Floriea ( Nea Ica cum ii spune toata lumea) a facut mutari, jucatorul introdus Ramneantu aducand egalarea. Echipa cu un om in minus a reusit sa preia conducerea dupa un contraatac scoala plecat de la Sorin Cretu  si terminat tot de acelasi jucator cu un gol frumos. Echipa din Carpinis alergand dupa egalare, a iesit la atac si cu fundasii, fapt ce i-a costat  foarte mult, pentru ca oaspetii i-au surprins pe contrataac si au punctat pentru  un 4-2 nesperat. Scor final Carpinis-Muresul Igris 2-4.

SORIN NEAMTU

GALERIE FOTO:

yim Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!gmail Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!bookmark Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!delicious Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!digg Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!myspace Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!share save 120 16 Liga 5.  Judetul a inceput spectaculos cu multe goluri! Galerie FOTO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National