Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)

DSC_3740

In timp ce unii fac prezentari de lenjerie intima, iar altii isi arata colectiile de haine casual pentru sezonul in curs, Platinium Media si DaSaint Events au pus la cale o nebunie: prezentarea colectiei de pijamale pentru 2012. Majoritatea roz, acestea au fost oferite de catre magazinul 1001 de maruntisuri pentru ca domnisoarele sa stie cu ce sa doarma in asta primavara-vara. Manechinele agentiei au defilat pe meldoia timisorencei Lavinia (trupa Spicy): “Mi-e frica sa dorm singurica“, iar apaluzele au fost la unison.

Desi nu a fost arhiplin ca la precedenta prezentare, destul de multa lume a ramas si la after-party, dansand pe muzica lui D.Jay DaS@!nt.

Bogdan P.

GALERIE FOTO:
yim Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)gmail Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)bookmark Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)delicious Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)digg Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)myspace Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)share save 120 16 Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)

One Response to Colectia de pijamale a anului 2012 a fost prezentata la Timisoara! Galerie FOTO! (P)

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National