Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopia

 Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de YoutopiaClubul Youtopia din Timişoara a împlinit trei ani de existenţă weekendul acesta. Evenimentul a fost sărbătorit cum se cuvine printr-un concert ale celor de la Direcţia 5, o prezentare de lenjerie de corp a manechinelor PTK Image şi o demonstraţie de masaj erotic.

Oamenii veniţi în Youtopia au fost încântaţi de atmosfera făcută de băieţii de la Direcţia 5, care au fost, ca de obicei, la înălţime. Pentru a încinge atmosfera, cei de la club au organizat şi un show de masaj erotic şi o prezentare de lenjerie de corp marga Gatta.

În linii mari, prezentarea decurs bine, dar stângăcia unor fete cu mai puţină experienţă, pentru care această prezentare a fost o provocare,  i-a provocat o adevărata criză de nervi coregrafului echipei,  Marcus Dean Dippert.

Anda Deliu

yim Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiagmail Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiabookmark Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiadelicious Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiadigg Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiamyspace Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopiashare save 120 16 Manechinele PTK Image au sărbătorit trei ani de Youtopia

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National