Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s-a inecat in Mures! Galerie Foto!

igris
Muresul Igris a invins liderul seriei 1 din judeti cu scorul de 3-2, dupa un meci frumos cu rasturnari de rezultat, aruncand astfel bomba si ajutand echipa din Sanicolau Mare care nu a putut profita de infrangerea celor din Ortisoara, terminand meciul cu AS Carani la egalitate pe teren propiu, ratand in minutul 89 penalty. Pe malul Muresului, Ortisoara deschide repede scorul in minutul 8 dupa o greseala in apararea celor din Igris. La pauza s-a intrat cu scorul de 1-0. 
Pauza a venit foarte bine pentru domnul Rosu, nea Ica cum il stie toata lumea, a avut timp sa le dea sfaturi si sa le spuna ce au grsit in prima repriza si in a doua repriza nu mai au nimic de pierdut.
De la cabine jucatori Igriseni au iesit mai decisi, in minutul 50 Cretu Sorin egaland la unu dupa o lovitura libera. Dupa alte 15 minute Alin Olariu scapa pe contratac si aduce echipa gazda in avantaj. Antrenorul jucator al oaspetilor Nichitean, face doua schimbari introducandu-i in teren pe fratii Cornea Alex si Vlad, ce-l din urma aducand egalarea  cu o lovitura de cap din interiorul careului. Dupa egalare toti jucatori de la Ortisoara au urcat in atac pentru  a marca golul victoriei. Igrisul a profitat de  urcarea fundasilor in atac si a marcat in minutul 90 printr-un contraatac facut de jucatorul Sorin Mihoc.
Dupa fluierul final toti jucatorii si delegati echipei din Ortisoara sau indreptat catre brigada de arbitri condusa de domnul Tarcea Sorin, nemultumiti probabil de prestatia lor, care a fost una foarte buna.
SORIN NEAMTU
GALERIE FOTO:
yim Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!gmail Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!bookmark Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!delicious Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!digg Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!myspace Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!share save 120 16 Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s a inecat in Mures! Galerie Foto!

One Response to Liga 5 a: Surpriza, Cocosul Ortisoara s-a inecat in Mures! Galerie Foto!

  1. popa says:

    Ai uitat sa mentionezi de cele doua goluri anulate Ortisoarei!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National