Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!

03082012206

Kempes si Rezident Ex valorifica la maxim timpul petrecut in Romania: dupa succesul inregistrat cu legendara piesa „Povestiri din gara”, trupa a lansat un al doilea single: „Catedrala Sufletului”. Piesa, o balada rock ce face sa vibreze coarda sensibila a fiecarui ascultator, a fost compusa de Tavi Iepan, special pentru vocea lui Kempes si pentru revenirea lui pe scena. „Catedrala sufletului” a fost cantata aseara pe scena din Piata Unirii si va fi inclusa pe primul album al trupei. 


Solistul care a scris istorie in rockul romanesc si care va reveni pe 21 septembrie pe scena de la Arenele Romane dupa 8 ani de absenta, impreuna cu supergrupul Rezident Ex spune: „am ajuns acasa, sunt din nou in fata microfonului si fiecare compozitie noua este o mare bucurie pentru mine. “Catedrala sufletului” mi-a placut cand Tavi mi-a prezentat-o prima oara pe chitara acustica, iar dupa mixajul facut de Adi Popescu am stiut ca suntem pe drumul cel bun.”
La randul sau, chitaristul Adi Popescu adauga:

„Kempes impaca foarte bine in vocea sa forta si sensibilitatea. Aceste doua fatete diferite ale lui sunt puse impreuna in aceasta balada reusita.”

 

VIDEO:

Sursa video: youtube.com

yim Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!gmail Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!bookmark Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!delicious Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!digg Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!myspace Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!share save 120 16 Ovidiu Kempes se intoarce acasa! Rezident Ex senzatie la Timisoara! VIDEO!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National