Războiul declaraţiilor continuă la Poli

 Războiul declaraţiilor continuă la PoliScandalul dintre Marian Iancu şi Cosmin Contra este departe de a se fi terminat. Deranjat de faptul că patronul l-a certat la TV, Contra a dezvăluit că a adus bani la club atunci când a fost nevoie.

Cosmin a contraatacat dur prin declaraţiile făcute la Radio Timişoara. El a spus că va organiza săptămâna aceasta o conferinţă pentru a face dezvăluiri din interior. “Guriţă” a pus că a adus bani de acasă pentru faşe elastice, unguente şi medicamente antiinflamatoare, dar şi pentru operaţia cehului Magera.

Mi se pare normal ca suporterii să ştie ce se întâmplă la această echipă pe care o iubesc atât de mult. Vreau să ştie în ce condiţii a trebuie să lucrez. Mereu s-a pus presiune pe echipă, chiar dacă traversam momente bune. Dacă nu erau jucători cu caractere nu aveam rezultatele acestea. Este adevărat că am dat jucătorilor bani şi că am adus şi alţii de acasă. Am plătit periodic. În ultimele zile chiar am dat zece milioane pentru faşe elastice, unguente şi alte medicamente necesare pentru jucători. În plus am plătit şi 2000 de euro pentru operaţia lui Magera, clubul de abia peste o săptămână sau zece zile poate să dea aceşti bani“, a spus supărat fostul tehnician al alb-violeţilor.

Replica lui Marian Iancu nu a întârziat să apară. ” A dat nişte bani să se cumpere nişte faşe elastice pentru glezne? Îi vom da banii înapoi. Va încasa şi diferenţa de bani cuvenită. Fiţi siguri că îşi va lua banii“, a spus Iancu. Patronul timişorenilor nu a ascuns nicio clipă după ruptura dintre el şi Contra că a făcut demersuri pentru a-l readuce pe Uhrin pe banca tehnică a bănăţenilor. În fapt, Uhrin a spus că a fost sunat de team-managerul Daniel Stanciu pentru a-i propunea o nouă colaborare. Tehnicianul ceh a spus că  i se pare firesc să fie sunat şi de Marian Iancu.

Anda Deliu

yim Războiul declaraţiilor continuă la Poligmail Războiul declaraţiilor continuă la Polibookmark Războiul declaraţiilor continuă la Polidelicious Războiul declaraţiilor continuă la Polidigg Războiul declaraţiilor continuă la Polimyspace Războiul declaraţiilor continuă la Polishare save 120 16 Războiul declaraţiilor continuă la Poli

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National