Poli II a terminat turul pe locul 11

 Poli II a terminat turul pe locul 11Echipa a doua a Politehnicii nu a obţinut o clasare foarte bună după meciurile jucate toamna aceasta. Poli II ocupă locul 11 din 14 echipe înscrise în seria a V-a a Ligii a III-a.

În acest tur, echipa a trecut şi printr-o schimbare de antrenor. Până în etapa a 11-a, echipa a fost pregătită de Cosmin Petruescu, care a renunţat la banca tehnică invocând motive de sănătate. În ultimele patru etape, antrenorul echipei a fost Adrian Stoicov.

În acest tur, echipa satelit a lui Poli a obţinut trei victorii, patru egaluri şi a suferit şase înfrângeri. Golaverajul echipei este unul negativ, 15-20. Totuşi, o parte dintre jucători s-au făcut remarcaţi şi au fost convocaţi la echipa mare. Este vorba despre Alexandru Popovici, Adrian Poparadu şi Artur Pătraş. Popovici este şi golgheterul echipei de şase ori pentru echipa secundă şi o dată pentru echipa mare în meciul De la Urziceni, care s-a terminat 1-1.

Anda Deliu

yim Poli II a terminat turul pe locul 11gmail Poli II a terminat turul pe locul 11bookmark Poli II a terminat turul pe locul 11delicious Poli II a terminat turul pe locul 11digg Poli II a terminat turul pe locul 11myspace Poli II a terminat turul pe locul 11share save 120 16 Poli II a terminat turul pe locul 11

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National