Ultimul meci din play-off sustinut acasa de Timisoara va fi unul… Istoric!

DSCF5842
RCM mvt Universitatea de Vest Timișoara, va sustine Sambata, 15.09.2012 incepand cu ora 10:00 ultimul meci pe teren propriu impotriva echipei de la malul marii, RCJ Farul Constanta.
Va fi un meci care pentru timisoreni are o importanta deosebit de mare, datorita faptului ca in aceeasi zi se sarbatoresc 40 de ani de la castigarea primului titlu national la rugby. In haine de sarbatoare si cu dorinta de a rescrie istoria, sambata, 15 Septembrie este ziua in care RCM mvt Universitatea de Vest Timișoara va lupta cu motoarele turate la maxim! Gazdele vor pune la bataie in teren toata munca, ambitia si iubirea pentru acest oras si pentru rugby. Se va lupta pentru Timisoara, pentru valorile rugby-ului adevarat, pentru traditie si istorie.
Avem placerea sa va prezentam echipa probabila care va lupta pentru Timisoara:
BĂLAN Petru-Vladimir, BIZO Gheorghe, BURCEA Sandu Stelian, CALAFETEANU Valentin Nicolae, CARPO Daniel, CĂPĂȚÎNĂ Marian Eugen, DRENCEANU Marian, DUMITRU Victor Alexandru, FERCU Cătălin, KAFATOLU Mateaki, KINIKINILAU Paula, LAZĂR Dorin, LEMNARU Mădălin Vlad, MARIS Samuel, MILITARU Gigi, MOALA Viliami Tu’akalau, PUNGEA Horațiu Eugen, ROSE Jody Gavin, RUS Vasile Sorin, SOLA Johnny, TĂNASE Laurențiu Marian, TUIATUA Ben Dominic, TURASHVILI Otar

Maine se va rescrie o noua pagina de istorie pentru rugby si pentru Timisoara! Acum 40 de ani, echipa de rugby din Timisoara realiza o performanta de exceptie in sportul cu balonul oval. Pe 12 iunie 1972, Universitatea de Vest invingea Stiinta Petrosani cu 22-12 si cucerea titlul de campioana a României.

Echipa de Rugby Old Boys rescrie 40 de ani de glorie! Pentru a marca cea mai mare performanta a rugby-ului timisorean, fostii componenti ai echipei din 1972 se reunesc pentru un meci de old-boys, pe 15 SEPTEMBRIE, in deschiderea ultimului joc pe care RCM Timisoara il va sustine pe teren propriu, in play-off.

Pe langa cele doua meciuri de rugby, in cadrul evenimentului vor avea loc: un show aerian, o expozitie de automobile, momente de magie si workshopuri sportive pentru copii, dar si concursuri cu premii constand in vacante oferite de catre agentia de turism Ultramarin. Spectacolul se va incheia pe ritmul muzicii bine-cunoscutei formatii Pasarea Colibri.

Iubitori sportului sunt invitatii sa fie alaturi de personalitati ale rugby-ului banatean, sa rememoreze momentele de glorie si sa paseze balonul oval generatiilor viitoare! Echipa de rugby RCM mvt UV Timişoara va da startul licitaţiei caritabile organizate pentru Ion Constantin, în cadrul evenimentului Rugby for ever, cel mai important eveniment sportiv al toamnei.

Ion Constantin este un tânăr de 21 de ani pentru care sănătatea a devenit singurul motiv de a lupta. În urma investigaţiilor medicale făcute în ţară şi străinătate, tânărul a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă, osteosarcom femural, şi are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală la o clinică din Viena, în valoare de 70.000 euro.

Mai mulţi artişti, reprezentanţi ai vieţii politice şi medicale din Timişoara, au înscris obiecte de valoare în licitaţia de sâmbătă, cele mai multe lucrări aparţinând renumitului pictor şi caricaturist Ştefan Popa Popa’s: 4 caricaturi, 2 icoane şi un tablou.

Valentin Handro

preluare: www.sport7.ro

yim Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! gmail Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! bookmark Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! delicious Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! digg Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! myspace Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric! share save 120 16 Ultimul meci din play off sustinut acasa de Timisoara va fi unul... Istoric!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National