A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!

halloweenparticantinaupt

Studenții timișoreni vor avea parte de multă distracție pentru că “va curge mult sânge” la petrecerile organizate de Hallowen. Însă cea mai înfricoșătoare petrecere, va avea loc odată cu ziua de Halloween, miercuri, 31.10.2012, începand cu ora 22:00 la Cantina UPT. Alege cu grijă costumul și ai șansa să primești o ședintă foto de la PTK Models și alte premii surpriză. O noapte studențească, pentru studentii ce vor să fie bântuiți de cele mai frumoase fete doar la Cantina UPT.

Evenimentele vor continua până sâmbătă în orașul de pe Bega.

yim A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!gmail A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!bookmark A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!delicious A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!digg A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!myspace A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!share save 120 16 A mai rămas o singură zi până la cea mai tare petrecere de Halloween a anului!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National