Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie foto

DSCF8495

Muritori de toate varstele, studenti si profesori de la doua dintre specializările Politehnicii din Timisoara s-au adunat miercuri seara in în sala de spectacole a Casei Tineretului din oras. Tema editiei din acest an a fost cupluri celebre. Pe muzica buna, tinerii si-au ales si cei mai frumosi colegi, iar concurentii au fost supusi la 4 probe care au facut ca lumea sa se simte bine: reprezentare artistica a unor personaje din randul celebritatiilor alese, proba de dansuri clasice si moderne, proba surpriza, creativitate, indemanare. Deschiderea balului a fost facuta prin defilarea cuplurilor de personalitati prezentati de Ligia si Corin, ultimul din pozitia de Superman sub acoperire.

trans Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotoIntre aceste momente programul a inclus momentul coregrafic realizat de formatia de dans White Steps. Un spectacol de magie sustinut de Andrei Craciun a completat tonul vesel si misterios al serii.

Dupa competitia celor 11 perechi pe scena, juriul a decis castigatorii titlurilor de Mister si Miss al Balului.  La baieti primul loc a revenit lui Badea Andrei, iar la fete cea mai frumoasa a fost desemnata Handrache Ana-Maria. Dupa ce s-au stabilit titlurile serii, s-a dat startul la petrecere in clubul Heaven pentru studenţii facultăţilor Automatică şi Calculatoare, Electrotehnică şi Electroenergetică. Pe acordurile captivante date de Puya tinerii s-au lasat prinsii in miscari cu adevarat de top, fiecare dintre cei aflati la petrecere s-a bucurat la maxim . Toti care au venit la bal au fost invitatii speciali ai reuniunii, chiar daca nu au ajuns inca celebritatea. Distractia in local a continuat pana la ore tarzii.

 

Valentin Handro

GALERIE FOTO:

yim Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotogmail Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotobookmark Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotodelicious Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotodigg Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotomyspace Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie fotoshare save 120 16 Distractie sub intensitate dubla la Balul Bobocilor de la electro din UPT. Galerie foto

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National