Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado-maso

afishaiduc

Excentricul designer de bijuterii, Adrian Haiduc, incepe anul in forta cu una dintre cel mai socante colectii ale sale. Sambata, 16 februaroe, el va lansa “The Consequences”. Bijuteriile din lac, piele, cristale, nituri sitinte, realizate impreuna cu Mircea Florea, vor fi accesoriile pe care le vor purta manechinele sambata seara, pe podiumul din Clubul No Name, din Timisoara. Extrem de sexy si senzuale, modelele lui Haiduc vor transmite o poveste socanta, cea de la care designerul s-a inspirat. ”Va fi o colectie, evident, excentrica, dar cu un mesaj cu mult mai dur decat mi-am obisnuit publicul. Bijuteriile glamourous vor accesoriza trupurile modelelor, iar coregrafia va spune o poveste cu lese, bice si sclavi. Show-ul va fi pregatit de Gabriel Tomusenko, cel care a venit de la New York, si se va ocupa de coregrafie sub atenta mea indrumare”, a declarat Adrian Haiduc.

Imaginea colectiei este modelul Andreea Adam , care a pozat in ipostaze incendiare, pictorialul fiind realizat intr-un hotel luxos din Munchen.

Adrian Haiduc este un designer romând de bijuterii, cu rezidenţă americană, cunoscut pentru colecţiile sale excentrice (ex. Colecţia de bijuterii din carne, cea din instrumente medicale sau cea din gheata).

Designerul a obţinut anul trecut cel de-al treilea record mondial din carieră, cu cea mai nouă creaţie a sa, cel mai lung cercel din lume. Bijuteria masoară 472,66 metri şi este realizată din cristale, pietre  semipreţioase şi mărgele, toate înşirate pe fir de mătase. World Records Academy şi-a mai acordat lui Haiduc încă două diplome pe care acesta le are in portofoliu: în 2010 a înregistrat recordul de “aruncare în aer a unei  colecţii de bijuterii”, când caţiva membri ai lotului naţional de parasutism şi opt instructori profesionişti au sărit cu paraşuta de la o altitudine de 1.300 de metri, purtând la gât bijuterii din perle şi corali; anul acesta i-a fost omologat cel mai lung martişor din lume, care măsoară 584,6 metri şi a fost alcătuit din sidef, perle, coral rosu, agat, jad, cristale, perle din sticlă, pene de struţ şi păun, toate cusute pe dantelă.
yim Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masogmail Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masobookmark Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masodelicious Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masodigg Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masomyspace Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado masoshare save 120 16 Designerul Adrian Haiduc socheaza cu noua sa colectie, sado maso

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National