De 8 Martie fii Madness !!!

8 martie
Nebunia promite sa ia proportii vineri seara in clubul Madness din Timisoara. Este 8 martie, Ziua Femeii, iar clubul de pe Pestalozzi s-a pregatit cum se cuvine pentru a sarbatori fetele si femeile din Timisoara. Pentru inceput, organizatorii evenimentului de vineri seara precizeaza ca intrarea barbatilor in club este strict interzisa inainte de ora 1 noaptea. De ce ? Pentru ca vineri in Madness va fi nu unul, ci 2 show-uri de striptease masculin. Raul, Calin, Cristi si Ovidiu – cunoscuti in lumea divertismentului ca si Mad Boys – se vor dedica cu trup si suflet admiratoarelor de sex feminin, incercand sa le aduca buna dispozitie si starea de extans prin dans, animatie si … performanta. 6 pack ? vor fi prezente pe abdomenele tinerilor rivali ai lui Adonis.
Iar pentru ca nebunia promite sa mearga in extrem, Club Madness va premia domnisoarele si doamnele dornice de distractie ? Cum … e un secret, ramane intre ele si ei.
Pretul biletului in seara de vineri va fi de 10 lei, incepand cu ora 10:30. Asa cum precizeaza organizatorii, pana la ora 1 dimineata accesul baietilor este strict interzis in club.
yim De 8 Martie fii Madness !!!gmail De 8 Martie fii Madness !!!bookmark De 8 Martie fii Madness !!!delicious De 8 Martie fii Madness !!!digg De 8 Martie fii Madness !!!myspace De 8 Martie fii Madness !!!share save 120 16 De 8 Martie fii Madness !!!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National