Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericirii

La jumătatea perioadei noastre de recomandări, am ales pentru astăzi o dramă care constituie o adevărată lecţie de curaj şi ambiţie. În căutarea fericirii este unul dintre cele mai de succes filme în care a jucat Will Smith. Povestea este cu atât mai valoroasă cu cât este inspirată din viaţa reală a unui cetăţean al Statelor Unite pentru care visul american nu a fost deloc doar lapte şi miere.

Chris Gardner şi-a cunoscut tatăl când era deja un adult şi, de aceea, nu vrea ca fiul să simtă vreodată lipsa dragostei paterne. Iniţial, Chris se străduieşte din răsputeri să vândă nişte aparate medicale, fără succes însă. Rămas fără serviciu, Chris primeşte o altă lovitură grea: soţia sa se hotărăşte să îl părăsească pe el şi pe fiul lor de numai cinci ani. Aflat în imposibilitatea să mai plătească chiria apartamentului în care locuiesc, eroul nostru este dat afară din casă.

În ciuda tuturor dificultăţilor, Chris nu se lasă doborât şi luptă în continuare de dragul fiului său. El se înscrie la un stagiu de pregătire de şase luni într-o companie care pregăteşte agenţi la bursă. În fiecare seară, Chris este nevoit să facă faţă unei curse contracronometru pentru a prinde un loc la adăposturile pentru săraci. Însă orice ar fi, el nu renunţă. Pentru că trăieşte cu convingerea că un vis trebuie urmat, indiferent de greutăţi.

You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Anda Deliu

yim Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriigmail Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriibookmark Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriidelicious Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriidigg Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriimyspace Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericiriishare save 120 16 Ten Days of Christmas, day 6: În căutarea fericirii

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National