Comercializa grâu cu acte false

 Comercializa grâu cu acte falsePoliţiştii au dispus începerea urmăririi penale pentru un bărbat care s-a folosit de acte false în timp ce îşi desfăşura activitatea la o societate comercială. Omul este acuzat de fals şu uz de fals.

Vinovatul are 30 de ani şi este din Beba Veche, iar societatea la care lucra este din Sânnicolau Mare. În luna august 2010 el s-a folosit de un document de identitate fals când a semnat o serie de contracte comerciale şi borderouri de achiziţii cu reprezentanţii societăţii comerciale.

Astfel, datele false erau trecut la rubrica “furnizor”. În acest fel, bărbatul i-a indus în eroare pe reprezentanţii societăţii cu privire la identitatea sa şi provenienţa mărfurilor. Prejudiciul creat se ridică la 255.000 RON şi nu a fost recuperat până în prezent. Acum, oamenii legii încearcă să rezolve cazul şi să recupereze integral paguba creată.

Anda Deliu

Foto: www.telegrafonline.ro

yim Comercializa grâu cu acte falsegmail Comercializa grâu cu acte falsebookmark Comercializa grâu cu acte falsedelicious Comercializa grâu cu acte falsedigg Comercializa grâu cu acte falsemyspace Comercializa grâu cu acte falseshare save 120 16 Comercializa grâu cu acte false

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

National