ISSN 2821 – 4676
ISSN – L 2821 – 4676

ISSN 2821 – 4676 / ISSN – L 2821 – 4676

Ride Safe, Ride Smart, un eveniment despre pasiune pentru motociclete și responsabilitate

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cât de în siguranță te simți în trafic dacă ești pe motocicletă? Ce faci dacă ești martor sau implicat într-un accident în care un motociclist este rănit? De ce mersul pe motocicletă trebuie să fie în primul rând o acțiune inteligentă și abia apoi o sursă de adrenalină?

Vă invităm să aflăm împreună răspunsul la aceste întrebări și să descoperiți experiența unică a lumii motocicliștilor în acest weekend, duminică, 25 iulie 2021, de la ora 17.00, în parcarea VIP Iulius Mall din Timișoara.

Ride SAFE, Ride SMART este un eveniment-atelier educativ în cadrul căruia veți afla ce trebuie și ce nu trebuie să faceți în cazul unui accident în care este implicat un motociclist. Doritorii vor fi instruiți de medici din cadrul SMURD, ATI si UMF, prezenți la fața locului. De asemenea, timișorenii vor avea ocazia să se întâlnească și să stea de vorbă cu o personalitate în domeniul curselor cu motociclete din România, Vlad Neaga, multiplu campion national la supermoto si viteza pe circuit, si campion balcanic la viteza pe circuit. Pilotul va relata cum a gestionat, de-a lungul carierei sale, căzăturile de pe motocicletă, inevitabile într-un parcurs marcat de performanțe. Vizitatorii vor afla câteva tehnici esențiale în astfel de cazuri.   

Suntem bucuroși să-i avem alături de noi și pe cei de la Pascotă Racing Team.

”Ideea organizării acestui eveniment, deschis tuturor, ne-a venit după ce am observat cât de expuși sunt motocicliștii în trafic, în oraș și în afara lui. În plus, și printre pasionații de motoare există persoane care pun adrenalina mai presus de propria siguranță, uitând că, acasă, îi așteaptă familia. Dorim, astfel, să arătăm ce înseamnă o mentalitate sănătoasă în această comunitate, de la pregătirea pentru situații de urgență până la a avea un vehicul întreținut, deci, sigur. Vrem să ne facem cunoscuți și ca parteneri de trafic pentru șoferi și în calitate de grup implicat în societate”, spun organizatorii evenimentului, Ride and Ride Timisoara MF. Asociația are 600 de membri, motocicliști pasionați, și promovează conducerea preventiva si o conduita corecta in trafic. 

Ride Safe, Ride Smart este susținut de SMURD, ATI, UMF, Iulius Mall și Primăria Timișoara si Timis Events. În parcare, vor fi expuse motociclete din partea Automobile Bavaria BMW Motorrad. De asemenea, Trust Moto Shop, Moto Garage TM, Bike ME,și Rocket Spin le vor oferi participanților ateliere aplicate interactive pe teme moto precum suspensiile unei motociclete sau mentenanța elementară necesară pentru a te bucura de o plimbare în siguranță, precum si o zona de divertisment.

Intrarea este liberă. Voia buna obligatorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *