ISSN 2821 – 4676
ISSN – L 2821 – 4676

ISSN 2821 – 4676 / ISSN – L 2821 – 4676

Eternal Dark lansează albumul de studio intitulat „Gânduri”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Albumul contine 10 piese ce se incadreaza in tematica ,,ganduri” plus doua bonus track. Piesele ating mai multe genuri muzicale,de la Thrash la Melodic Death Metal,textele abordand teme sumbre, depresie, anxietate, moarte…

Fiecare melodie are o atingere întunecată, deprimantă, un gând sumbru dintr-un anumit moment în timp. Albumul o sa fie disponibil pe Spotify si restul platformelor media. De asemenea, pentru colectionari, in scurt timp va fi lansat si un CD, editie limitata.

„Vino moarte” vorbește despre dorința de extinctie, moartea este așteptată de mult timp pentru a pune capăt suferinței fizice și psihice. 

„Amar”este cuvântul cheie folosit în fiecare vers al acestui cântec. Totul este amar, viața, gândurile, cuvintele dar nai ales sfârșitul.

„Love song” O iubire pierdută,suferinta inimaginabila,dorinta de a fi din nou impreuna,in viata sau in moarte.

 „Ingropat de viu”– ne simtim blocati în propriul nostru corp ca într-un sicriu.Morti spiritual, fără gânduri și speranțe.

„Ganduri negre” Debutul treptat al bolilor mintale este prezentat ca un stol de corbi care degradează treptat intelectul.

„Singuratate”(Hate song) Cel mai bun prieten al nostru este singurătatea și ne va însoți până la sfârșitul vieții.

„As vrea” este un cantec trist o insiruire de dorinte neimplinite.

„Visez” -despre vise și visare cu ochii deschiși.Renunțare…, preferand somnul in locul realitatii. 

„Sunt un porc”  este un cântec auto-ironic, despre cât de deștept, frumos și inteligent cred că sunt ca bărbat. Cu toate acestea, ceilalți mă percep ca un ratat fără valoare.

,,Final”o piesa sumbra, despre renuntare totala si imbrațișarea finalului iminent.Este un outro al albumului, introducerea fiind linia de final din ,,Ingropat de viu” si incheierea tema din ,,Vino Moarte”.

„Vlad” este un omagiu adus domnitorului Vlad Țepeș

„Mai Amar” am adaugat vocea Cosminei, transformand piesa Amar intr-o disputa de cuplu, fiecare acuzandu-l pe celalalt de nefericirea (Amarul) personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *