ISSN 2821 – 4676
ISSN – L 2821 – 4676

ISSN 2821 – 4676 / ISSN – L 2821 – 4676

Top 10 cele mai așteptate cadouri pentru luna iubirii

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

S-a deschis sezonul care celebrează iubirea, ocazionând căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Un cadou original, însoțit de o poveste, peste care nu se va așterne praful, ci doar bucurie, se găsește la Dependent de Artă, Art Boutique-ul deschis de Artmark, ca și alternativă la licitațiile sale clasice ori la magazinele uzuale de decorațiuni de larg consum. Dependent de Artă permite accesul la un impresionant stoc de piese de colecție, special pregătite pentru a fi oferite cadou în această perioadă. Alegerea acestei surse de inspirație garantează momente memorabile și piese care vor dăinui și peste generații într-o eră a vitezei. Astfel, Art Boutique – Dependent de Artă devine serviciul care pune la dispoziție opere de artă clasică și contemporană, piese de artă decorativă de autor, icoane de colecție, bijuterii vintage sau de autor contemporan, ceasuri de lux sau genți exclusiviste, dar pre-owned, pentru care nu este necesară o listă de așteptare.
Cei care celebrează iubirea pe 14 februarie pot opta pentru sculptura „Love Red, Blue, Green” realizată de Robert Indiana ori pentru o pereche de cercei Chopard Happy Diamonds din aur, iar îndrăgostiții de Dragobete pot alege o operă contemporană – „Portret de cuplu”, semnată de artista Ana Bănică ori o gravură cu păsări măiestre realizată de Ștefan Câlția.
Dependent de Artă reunește și opere de artă ce evocă celebre cupluri: Adam și Eva, Ulise și Circe ori Tristan și Isolda. Astfel, un cadou special, care va fi apreciat de pasionații de artă, este fotografia inedită „Adam și Eva”, care ilustrează sculptura realizată de maestrul Constantin Brâncuși. Fotografia a fost realizată pentru The Solomon R. Guggenheim Museum din New York în 1955. O altă lucrare care va impresiona în luna iubirii este și „Ulise și Circe” realizată de Romeo Storck ori perechea de platouri cu decor Neo-Renascentist din majolica ilustrând dragostea de legendă între Tristan și Isolda.
Un buchet de flori, dedicat doamnelor și domnișoarelor, poate fi completat cu o superbă pereche de cercei din aur roz, decorată cu diamante și safire roz, iar o cină în oraș poate culmina cu dăruirea unui lanț cu pandantiv Chopard din aur alb, decorat cu un diamant mobil. Toate acestea pot fi achiziționate din magazinul de artă Dependent de Artă by Artmark imediat, în afara programului de licitații clasice.

Magazinul Dependent de Artă, sursa sigură pentru cadouri de excepție, poate fi accesat atât online, cât și fizic, la Palatul Cesianu-Racoviță, în intervalul orar 10:00-20:00. Procesul de alegere a unui cadou de colecție este completat de asistență online sau în magazinul de pe str. C.A. Rosetti, nr. 5. Un consultant de artă vă va informa și sfătui la alegerea cadoului adecvat situației ori destinatarului. În același timp, cei care nu se hotărăsc ușor ce cadou să aleagă au posibilitatea să opteze pentru un Certificat de cadou, care dă șansa celor dragi să își aleagă arta care li se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *