ISSN 2821 – 4676
ISSN – L 2821 – 4676

ISSN 2821 – 4676 / ISSN – L 2821 – 4676

Turneul VUNK – Tu și dragostea – ajunge și în Arad și Timișoara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Formația Vunk a început turneul “Tu și dragostea”, care îi va purta prin toată țara la începutul acestui an. De pe lista orașelor în care vor cânta nu puteau lipsi Arad, unde vor avea un concert pe 28 februarie la Filarmonica de Stat, dar nici Timișoara, unde băieții își vor petrece prima zi a primăverii pe scena sălii Capitol.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, într-un număr limitat.

„Ne prinde primăvara între Arad și Timisoara. Pe 28 Februarie cântam in Arad in primul nostru spectacol pe bilete dintr-un oraș in care tot așteptam sa ne întoarcem, pentru ca avem multe povesti pe care nu le-am cântat și spus arădenilor și ne dorim de multă vreme sa cunoastem mai bine publicul de-acolo. La asta se adauga și nerăbdarea de a canta in Filarmonica Arad. A doua zi, pe 1 Martie, mergem cu turneul nostru in Timisoara, oraș in care am cântat prima data in 1995 și avem foarte multe amintiri, experiențe și prieteni pe care speram sa-i revedem in Sala Capitol. In ambele concerte vine sa cânte in deschidere și o trupa de care ne place mult, Phaser, ai căror membri sunt din Timisoara.” – a declarat Cornel Ilie, solistul trupei VUNK.
De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.

Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic „Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *