ISSN 2821 – 4676
ISSN – L 2821 – 4676

ISSN 2821 – 4676 / ISSN – L 2821 – 4676

Bastion Medical – proiect medical deosebit la Timisoara

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Motivati de dorinta de a ajuta oamenii si din pasiunea pentru medicina,  Bastion Medical ofera servicii medicale de inalta calitate, cu o oferta unica pe piata medicinei muncii dar si a medicinei de ambulator.

Servicii de medicina ocupationala la sediul clinicii sau la sediul clientilor, sunt oferite tuturor firmelor, indiferent de numarul de angajati, atat pentru intocmirea fiselor medicale, cat si pentru asigurarea documentelor de angajare ori pentru controalele periodice. Evaluarea conditiilor de munca, completarea si arhivarea dosarelor medicale, supervizarea concediilor medicale ori gestionarea bazelor de date si elaborarea rapoartelor medicale sunt doar cateva dintre serviciile de medicina muncii pe care Bastion Medical le ofera companiilor.

Si, pentru ca suntem diferiti si avem nevoi diferite, Bastion Medical se muleaza perfect pe lumea dinamica a antreprenorilor, oferind flexibilitate si promptitudine, dar si calitatea serviciilor medicale, empatia, profesionalismul si buna comunicare cu cei ce apeleaza la servicii medicale. Detalii legate de  serviciile de medicina muncii se pot gasi pe website-ul  https://www.medicinamuncii.tm.ro .

Asistenta medicala de specialitate cu respectarea tuturor normelor de protectie

Cu aparatura de ultima generatie, medicii pot realiza consultatii complexe, iar cu ajutorul serviciului de telemedicina, pot apoi urmari cu usurinta evolutia fiecarui pacient. Tineri specialisti dar si medicii experimentati de la Policlinica Bastion ofera servicii complete de medicina de familie, medicina interna, nefrologie, diabet, urologie, neurologie psihiatrie si psihologie.

Clinica Bastion Medicalse afla pe strada Mircea cel Batran, nr. 122C, iar cei care doresc mai multe detalii sau vor sa isi faca o programare pentru oricare dintre servicii pot obtine informatii la numarul de telefon 0738.826.587 sau online, pe site-ul policlinicii www.bastionmedical.ro), de luni pana vineri, intre orele 07.00-22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *